Tietoa meistä

Abonnemange.fi on suomalainen kumppanuusverkkosivusto, joka perustettiin Ruotsissa vuonna 2021. Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä löytämään markkinoiden parhaat mobiili- ja puhelinliittymät. Pyrimme tarjoamaan käyttäjillemme ajan tasalla olevaa ja tarkkaa tietoa, jotta he voivat tehdä informoituja päätöksiä liittymistään.

Tiimimme on sitoutunut tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua ja -tukea. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että käyttäjillämme on positiivinen kokemus käyttäessään sivustoamme. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Tavoitteemme

Abonnemange.fi:n tavoitteena on auttaa käyttäjiämme löytämään Suomen parhaat mobiili- ja puhelinliittymät. Ymmärrämme, että sopivan liittymän valitseminen voi olla hämmentävää, ja pyrimme tekemään prosessin mahdollisimman helpoksi ja stressivapaaksi. Tarjoamme käyttäjillemme kaiken tarvittavan tiedon, jotta he voivat tehdä informoituja päätöksiä liittymistään. Tavoitteenamme on auttaa sinua säästämään aikaa ja rahaa löytämällä sinulle sopivan liittymän.

Yhteystiedot

Olemme aina iloisia kuullessamme käyttäjiltämme! Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa [email protected]. Teemme parhaamme vastataksemme tiedusteluihisi mahdollisimman nopeasti.