Liittymätarjous

Oletko sinäkin etsimässä kenties kokonaan uutta liittymää? Haluatko ehkä vertailla liittymiä ja vaihtaa kalliin liittymäsi edullisempaan? Se onnistuu kyllä ja vielä erittäin helposti. Lähes jokainen suomalainen saa puhelimen viimeistään kouluikään mennessä. Puhelimia on todella paljon ja niitä myös käytetään paljon. Puhelin toimii niin yhteydenpitovälineenä kuin työvälineenäkin. Yhdessä perheessä voi olla useita liittymiä, joista tietenkin kertyy melkoinen lasku, jos liittymiä ei kilpailuta. Liittymäkulut ovat yksi helpoimmista tavoista saada hieman säästöä aikaan.

Liittymätarjoukset 2023

Tämä on testin paras kokonaisalennuksella

DNA – 200M

Rajaton
Rajaton
25,99 €

DNA Rajaton 5G 200M on todella hyvä puhelinliittymä vielä paremmalla tarjouksella. Saat rajattomat puhelut ja tekstiviestit 200 mbit/s surffausnopeudella 5G-verkossa.

Hinta on 29,90€ kuukaudessa ensimmäiset 12 kuukautta ja sen jälkeen 33,90€. Avausmaksu on 6,90€. Kokonaistarjouksen arvo on siis 41,4€.

Tämä on testin paras edullisin liittymä

Moi Rajaton 4G 200M

Rajaton
Rajaton
18 €

Moi Rajaton 4G 200M on samanlainen tarjous kuin DNA, mutta siinä on 4G eikä 5G. Suosittelemme yleensä valitsemaan 5G:n tulevaisuutta varten, mutta tämä tarjous on silti loistava.

Moi Rajaton 4G 200M:n nopeus on kuitenkin 200 mbit/s rajattomasti ja voit käyttää dataa EU:ssa enintään 18 Gt kuukaudessa. Puheluita ja tekstiviestejä voi käyttää 4 € kuukaudessa. Tämän tarjouksen hinta on 18 € kuukaudessa, mikä on reilu ja edullinen hinta.

Tämä on testin paras kokonaislaadun osalta

Telia 5G 300 Mbits

Rajaton
Rajaton
34,99 €

Telia 5G 300 Mbit/s on todella hyvä tarjous, joka maksaa 31,99 € kuukaudessa. Tarjous on voimassa vain 12 kuukautta, ja sen jälkeen sinun on maksettava 34,99 € kuukaudessa. Mainitsemisen arvoista on, että sinun on myös maksettava 7,99 €:n avausmaksu. Kokonaisalennus tästä on 28,1€ ensimmäisenä vuonna.

Tämä ei ehkä ole halvin tarjous ja suurimmalla alennuksella, mutta kaiken kaikkiaan Telia tarjoaa loistavan puhelinliittymän, jossa on rajoittamattomat puhelut, tekstiviestit ja dataa suurella nopeudella. Voit myös käyttää 32 Gt EU:n alueella joka kuukausi, mikä on korkein kaikista.

Vertaile ja kilpailuta liittymät meidän kauttamme

Parhaiten säästöä liittymän osalta voi tietenkin saada vertailemalla liittymiä ja kilpailuttamalla ne. Vertaileminen onnistuu meidän kauttamme, joten älä enää pohdi, vaan käy jo toimiin. Voit säästää oman liittymän hinnassa huomattavia määriä ja aloittaa tuon säästön jo vaikka heti tänä päivänä. Me Abonnemangella haluamme auttaa sinua saavuttamaan maksimaalisen säästön. Sinun tarvitsee vain vertailla ja kilpailuttaa liittymät meidän kauttamme. Saat samalla kertaa tarjouksen useilta operaattoreilta ja monista eri liittymäpaketeista. Liittymäpaketteja on nykyisin joka lähtöön, sillä myös tarpeita on monia. Liittymätyyppi, joka sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle. Laajan ja monipuolisen tarjonnan vuoksi meidän voi olla vaikeaa löytää se itselle sopivin liittymä. Erilaisten liittymien viidakkoon voi jo melkein kadota. Me autamme tässä tekemällä kaiken mahdollisimman helpoksi sinulle. Sinun ei tarvitse selata eri operaattoreiden sivuja ja käydä läpi liittymiä yksi kerrallaan. Haluamme, että sinä säästät niin aikaa kuin rahaakin. Sen vuoksi kerrommekin nyt sinulle, millainen on paras liittymätarjous ja kuinka sen voi saada itselleen. Lue siis lisää ja saat tietää, kuinka parhaat liittymätarjoukset voikaan löytää.

Miten löytää paras liittymätarjous nopeasti?

Miten sitten voi löytää sen kaikkein parhaimman ja edullisimman liittymätarjouksen, kun tarjontaa on vaikka millä mitalla? Parhaan liittymätarjouksen löytäminen on itse asiassa helpompaa kuin ehkä kuvitteletkaan. Sinun ei tarvitse tutkia jokaisen operaattorin nettisivuja erikseen, vaan voit löytää parhaimman liittymätarjouksen vertailemalla lainoja meidän avullamme Abonnemangessa. Ennen vertailua sinun kannattaa pohtia, mitä sinä haluat liittymältäsi ja mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä. Jotkut haluavat vain yksinkertaisesti maksaa mahdollisimman vähän. Tämä sopii erityisesti silloin, jos puhelinta ei käytä kovin paljoa. Jos soitettuja puheluita ja lähetettyä tekstiviestejä on vain satunnaisesti, ei ole järkeä maksaa suurista puhe- ja viestipaketeista. Kuluttajat, jotka kuitenkin käyttävät puhelinta paljon ja soittavat sekä lähettävät tekstiviestejä usein, valitsevat rajoittamattomalla puhe- ja tekstiviestipaketilla varustetun liittymän. Se tulee silloin ehdottomasti edullisemmaksi kuin rajoitettu puhe- ja tekstiviestipaketti. Paketin yli menevistä minuuteista ja viesteistä joutuu nimittäin maksamaan suurempaa hintaa kuin normaalisti. Joillekin taas nopea netti ilman datakattoa on se kaikista tärkein tekijä. Jos puhelimella katsoo paljon esimerkiksi elokuvia tai tv-sarjoja, pelaa, lukee uutisia, käyttää sosiaalista mediaa ja on muutenkin paljon netissä, silloin rajoitetusta datasta on vain haittaa. Kukaan tuskin haluaa pohtia koko ajan, kuinka paljon dataa on jäljellä. Sinunkin kannattaa pohtia omaa netin käyttöäsi. Onko sinun järkeä maksaa rajoittamattomasti datasta vai tulisiko kuitenkin rajoitettu data edullisemmaksi sinun käytölläsi? Sen saat tietää, kun tutkit omaa kulutettua dataa ja mietit, mikä olisi kaikin puolin paras ja huolettomin ratkaisu sinulle. Paras liittymätarjous ei siis löydy välttämättä aivan helposti eikä ensimmäinen vastaan tuleva liittymätarjous monestikaan ole se itselle sopivin. Käytä siis aikaa liittymien vertailuun, sillä vertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja vuodessa. Se on huomattavan merkittävä säästö, jonka voi saada vain muutaman minuutin vertailulla.

Millaisia liittymätarjoukset voivat olla?

Tänä päivänä markkinoilla on runsaasti operaattoreita ja kaikilla operaattoreilla on erilaisia liittymiä joka lähtöön. Voi siis olla jopa haasteellista löytää itselleen sopivin, sillä liittymät sisältävät erilaisia puhe- ja tekstiviestipaketteja, eri määrän dataa ja myös niiden säännöissä ja ehdoissa voi olla eroja. Liittymätarjoukset saattavat siis erota toisistaan huomattavista. Totta kai hinta on yksi merkittävimmistä tekijöistä. Joissakin tarjouksissa hinta voi olla erittäin edullinen, mutta tarjous saattaa kestää vain lyhyen ajan, kunnes liittymästä aletaan veloittamaan normaalin hinnan verran. Kuluttajan on siis syytä olla tarkkana ja lukea liittymätarjouksen säännöt ja ehdot ennen tarjouksen hyväksymistä. Toisin sanoen tarjoushinta ei ole voimassa loputtomasti, joten tarjoushintaisen liittymän hankkiessaan on syytä huomioida se, että hinta tulee muuttumaan jossain vaiheessa. Liittymäsopimus voi olla joko määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva. Määräaikainen sopimus tarkoittaa sitä, että sopimuksen kestoksi on asetettu jokin tietty aika. Yleensä sopimus kestää joko yhden vuoden tai kaksi vuotta. Monesti liittymän voi saada edullisempaan hintaan tuoksi ajaksi. Sopimuksen päättymisen jälkeen hinta palautuu normaaliksi, jolloin säästöä ei ole enää tiedossa. Määräaikaisten sopimusten ajatellaan yleisesti ottaen olevan toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia edullisempia. Jos toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen onnistuu kuitenkin löytämään tarjoushintaan, kannattaa tarjoukseen yleensä tarttua. Toistaiseksi voimassa olevien sopimusten etu on se, että liittymän hinnan kohotessa liian korkeaksi, voi liittymän irtisanoa ja vaihtaa edullisempaan koska tahansa. Sinun ei siis tarvitse sitoa itseäsi yhteen liittymään pitkäksi aikaa. Toisaalta jos taas olet erityisen tyytyväinen vaikkapa tietyn operaattorin liittymätarjoukseen, haluat varmasti pysyä kyseisen operaattorin asiakkaana. Tutki sivuillamme, löydätkö itsellesi kaikin puolin parhaiten sopivan liittymän. Muista myös tutustua niihin operaattoreihin, jotka eivät ole vielä ehkä itsellesi niin tuttuja. Saatat löytää sieltä joukosta sellaisen, joka pystyy tarjoamaan jotakin, mitä muut operaattorit eivät pysty.

Vertaa liittymätarjouksia meidän sivullamme

Jotta sinäkin voit löytää niin itsellesi kuin muillekin perheessäsi parhaimmat ja edullisemmat liittymätarjoukset, on syytä tehdä vertailua. Liittymien vertailu ja tarjousten etsiminen ei ole yhtään sen hankalampaa kuin esimerkiksi sähköyhtiönkään kohdalla. Liittymätarjousten vertaileminen ei ole itse asiassa koskaan ollut yhtä helppoa kuin se on nyt. Abonnemange on sivusto, joka auttaa sinua löytämään itsellesi sopivimman liittymätarjouksen vain muutamassa minuutissa. Sinun tarvitsee vain etsiä sopivia liittymätarjouksia, jotka löydät tietysti meidän kauttamme. Tutkimme eri puhelinoperaattoreiden liittymiä ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden löytää itsellesi sopivimman ja edullisimman liittymän todella nopeasti. Voit vaihtaa liittymän uuteen vaikka heti ja näin voit aloittaa säästämisen saman tien. Meiltä löydät aina ajan tasalla olevaa tietoa liittymistä. Päivitämme nimittäin tarjouksia ja muita tietoja jatkuvasti. Sinäkin saat siis ajantasaista tietoa siitä, mitä liittymämarkkinoilla milloinkin tapahtuu. Älä siis enää odota, vaan tule tekemään vertailua meidän sivullamme. Sivustomme on todella helppokäyttöinen ja auttaa sinua säästämään rahaa, jotta elämä olisi mukavaa ja rahaa jäisi muuhunkin kuin arjen pakollisiin menoihin. Kaikki säästö on säästöä ja koska puhelinliittymä on yksi helpoimmista säästökohteista, ei liittymien vertailua kannata enää jättää huomiseen. Miksi siis enää odottaisitkaan, kun voit aloittaa säästämisen jo tänään? Abonnemange on sinun paikkasi, kun tarvitset apua halvemman liittymän löytämiseksi. Käy peremmälle ja tutustu parhaisiin, monipuolisimpiin ja edullisimpiin liittymätarjouksiin, joita Suomen operaattorit tällä hetkellä tarjoavat. Meidän kauttamme löydät liittymät aivan jokaisen talouden tarpeisiin!