Prepaid-liittymä on hyvä vaihtoehto tavallisille liittymille

Suurin osa Suomessa käytössä olevista puhelinliittymistä ovat kuukausihintaisia joko määräaikaisia tai toistaiseksi voimassa olevia liittymiä. Näille tavallisille liittymille on kuitenkin olemassa vaihtoehto. Se on prepaid-liittymä. Kuten nimestäkin voi päätellä, prepaid liittymä tarkoittaa sitä, että liittymän käytöstä on maksettu jo etukäteen. Prepaid-liittymä onkin hyvä vaihtoehto monissa eri tilanteissa. Prepaid liittymällä on monia loistavia etuja. Sinun ei tarvitse huolehtia määräaikaisista sopimuksista tai kalliista kuukausihinnoista, kun valitset prepaidin. Voit itse valita, kuinka paljon haluat puhelinkuluistasi maksaa. Voit ladata prepaidiin sen verran rahaa kuin haluat. Prepaid toimii loistavasti myös silloin, kun esimerkiksi reissaat paljon etkä tarvitse puhelinta Suomessa joka kuukausi. Prepaidille voit ladata arvoa ja käyttää sen silloin kun haluat. Lue lisää ja saat tietää, sopisiko prepaid liittymä myös sinulle. Me neuvomme myös, kuinka voit vertailla prepaid liittymiä ja löytää sieltä kattavasta joukosta itsellesi sopivimman. Lähes kaikki operaattorit tarjoavat prepaid-liittymiä ja panostavat niihin. Voit siis valita kaikkein tunnetuimpien operaattoreiden ja hieman pienempien tekijöiden joukosta. Valinnanvarasta liittymän valitseminen ei ainakaan jää kiinni, mikä on loistava asia kaikille kuluttajille. Kun valinnanvaraa on paljon, myös liittymät ovat hyviä ja edullisia. Kilpailu nimittäin pitää hinnat alhaisina ja laadun kohdallaan. Se on sinun etusi kuluttajana. Kun siis haluat löytää parhaimman prepaidin, käännyt meidän puoleemme!

Parhaat prepaid-kortit vuonna 2023

Testivoittaja dataa rahalla

DNA Dataprepaid 30 vrk

Rajaton
Hinta lista
30 vrk
24,90€

DNA:lla on useita prepaid-korttivaihtoehtoja, mutta DNA Dataprepaid 30 vrk on mielestämme paras vaihtoehto. 24,90€:lla saat 30 päivää rajoittamatonta dataa jopa 400 mbit/s nopeudella Tässä prepaid-kortissa ei ole puheluita tai tekstiviestejä, mutta nykyään on yleisempää käyttää internetiin liitettyjä sovelluksia viestintään kuin tavallisia puheluita.

Telia Prepaid

Hinta lista
Hinta lista
6 kk
4,90€

Prepaid-kortti puhelimeesi Telialta maksaa 4,90 €. Tällä hinnalla saat 7 € arvoa käytettäväksi internetiin, puheluihin tai tekstiviesteihin. Internet-yhteyden nopeus on 100 mbit/s.

Mielestämme tämä on hyvä prepaid-korttivaihtoehto lapsille tai puhelimen käyttäjille, joilla on rajallinen määrä vaatimuksia ja jotka haluavat päästä todella halvalla. Näin ollen se ei ole huono vaihtoehto, mutta 7€ arvo laskee nopeasti normaalikäytössä.

Testivoittaja paras prepaid-kortti

Elisa Rajoitukseton 5G+

Rajaton
Hinta lista
30 vrk
34,90€

Elisan prepaid-kortti Rajoitukseton 5G on mielestämme paras valinta. Saat rajattomasti dataa 5G-verkon kautta jopa 300 mbit/s nopeudella. Tätä dataa voi käyttää myös Pohjoismaissa ja joissakin muissa EU-maissa, mikä on aivan loistavaa. Hyvän datan lisäksi saat myös ilmaisia tekstiviestejä ja puheluita jopa 165 minuuttia/päivä ja 5000 tekstiviestiä/päivä.

Elisa Rajoitukseton 5G:n hinta on 34,99€, mutta sinun on myös ostettava aloituspaketti 5,90€:lla. Tämän paketin lataat Rajoitukseton 5G paketin kanssa.

Kenelle prepaid-liittymä sopii?

Prepaid-liittymä on erityisen hyvä liittymä sellaisille henkilöille, jotka haluavat pitää puhelinkulunsa kurissa. Kun otat prepaid-liittymän, tiedät aina tasan tarkkaan, kuinka paljon tulet liittymästäsi maksamaan. Prepaid ostetaan joko kuukaudeksi kerrallaan tai vaihtoehtoisesti prepaid-liittymään voi ladata tietyllä summalla arvoa. Tällöin arvoa joutuu lataamaan aina uudelleen, kun se kuluu loppuun. Prepaid-liittymä sopii myös lapsille. Kun käytössä on prepaid, ei ikäviä yllätyksiä pääse sattumaan. Lapset voivat nimittäin vahingossa pelata maksullisia pelejä tai soittaa kalliisiin numeroihin. Prepaid liittymä kuitenkin estää tällaiset vahingot, sillä kun liittymään ladattu arvo tulee täyteen, ei puhelinta voi enää käyttää kuin vasta sitten, kun arvoa ladataan uudelleen. Toisaalta prepaid-liittymä sopii myös henkilöille, joilla on maksuhäiriöitä. Prepaid-liittymän hankkiessasi sinulta ei tarkisteta luottotietoja, vaan voit ottaa liittymän ilman ongelmia, vaikka luottotiedoissasi olisikin merkintöjä. Prepaid-liittymä on siis erittäin hyvä ja monipuolinen liittymä monille ihmisille ja moniin eri tarpeisiin. Se ei missään nimessä ole ainoastaan lasten ja nuorten liittymä, vaikka monet niin luulevatkin. Prepaid-liittymässä on tarpeeksi monen ihmisen tarpeisiin varsinkin silloin, jos puhelinta ei käytä niin paljoa. Sinunkin kannattaa kokeilla prepaidia. Tulet varmasti ihastumaan sen helppouteen ja edulliseen hintaan.

Saldon lataus prepaid liittymään

Prepaidiin täytyy siis ladata saldoa, jotta puhelimella voi soittaa, lähettää tekstiviestejä ja käyttää nettiä. Siinä onkin tuo suurin ja oikeastaan ainoa ero tavallisiin kuukausihintaisiin liittymiin verrattuna. Saldon lataamista ei kuitenkaan tarvitse pelätä eikä sen pidä olettaa olevan vaikeaa. Prepaid-liittymään on todella yksinkertaista ladata saldoa. Saldon lataaminen onnistuu monellakin eri tavalla jokaisella operaattorilla. Operaattoreiden väliset saldon lataamistavat eivät juurikaan eroa toisistaan. Saldoa voi ladata niin R-Kioskilla, Otto-automaateilla kuin vaikkapa netissä. Netissä saldon lataaminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tunnistautumalla ja verkkopankissa maksun suorittamalla tai sitten pankki- tai luottokortilla. Sinun täytyy vain mennä operaattorin sivulle ja homma hoituu näppärästi sitä kautta. Jos et ole varma siitä, kuinka paljon saldoa prepaid-liittymässä on, onnistuu sen tarkistus helposti. Monilla operaattoreilla on esimerkiksi erilaiset mobiilisovellukset, joista näkee oma prepaidin saldon. Myös tekstiviestin lähettäminen palvelunumeroon on yksi keino saada saldo tietoonsa. Jos sinulla ei koskaan ole ollut prepaid-liittymää ja uskot, että saldon lataaminen tai jäljellä olevan saldon tiedusteleminen on hankalaa, ei asia ole näin. Saldon lataaminen tai saldon tiedusteleminen käy yhtä helposti kuin esimerkiksi kuukausihintaisen puhelinliittymän laskun selvittäminen. Prepaid-liittymän hankkiminen ja käyttö on siis tehty todella helpoksi, jotta jokainen kuluttaja voisi käyttää prepaidia mahdollisimman kätevästi. Siinä onkin yksi syy sille, miksi prepaideista on tullut niin suosittuja kuluttajien keskuudessa. Voit ladata lisää saldoa siellä, missä oletkin. Siihen tarvitaan vain älypuhelin ja nettiyhteys. Kun sinäkin olet kerran kokeillut saldon lataamista ja sen tarkistamista, ymmärrät, miksi monet ihmiset valitsevat juuri prepaid-liittymän tavallisen liittymän sijaan.

Prepaid liittymän hinta

Prepaid-liittymällä ei ole tiettyä hintaa siten kuin niin sanotuissa normaaleissa liittymissä on. Operaattorit eivät siis anna sinulle liittymätarjouksia, joissa liittymistä maksetaan kuukausittain, vaan sinä itse lataat saldoa prepaid liittymääsi. Prepaid-liittymään voi ladata juuri sen verran saldoa kuin haluaa. Saldoa voi tietenkin ostaa lisää koska tahansa eikä prepaid-liittymällä ole minkäänlaista saldokattoa. Voit siis käyttää puhelinta ihan niin paljon kuin haluat ja maksat vain käytön mukaan. Jos et käytä puhelinta juurikaan soittamiseen tai lähetä tekstiviestejä, voit säästää huomattavasti ottamalla prepaidin. Tänä päivänä suuri osa puhelimen kuluista syntyy netistä. Puhelimella käytetään nettiä päivittäin ja useitakin kertoja päivässä. Todella monet ovat jatkuvasti kirjautuneita esimerkiksi sosiaalisen median palveluihin, mikä kuluttaa koko ajan dataa. Jatkuva datan käyttäminen ei ole kovin järkevää, jos käytössä on prepaid. Tällöin kannattaakin suosia WiFi-verkkoa. Jos kotona on WiFi-verkko eikä puhelimella tarvitse käyttää nettiä, tulee prepaid tavallista liittymää edullisemmaksi. Prepaid-liittymän kohdalla voi siis tietää tasan tarkkaan, paljonko puhelinkulut tulevat olemaan. Sen avulla on myös helppo asettaa itselleen ikään kuin saldoraja. Voit ladata tietyn määrän saldoa ja päättää, että sen täytyy riittää koko kuukaudeksi. Sinä asetat siis rajat ja maksat ainoastaan sen verran kuin haluat. Prepaid-liittymän kohdalla se on mahdollista!

Vertaile prepaid liittymiä meillä – löydät parhaat tarjoukset

Prepaid liittymien kohdalla on eroja, joten sinunkin kannattaa tehdä vertailua ennen kuin teet lopullisen päätöksen. Eri operaattoreiden hinnat eroavat huomattavasti toisistaan. Sinunkin kannattaa pohtia, miltä operaattorilta saat itsellesi parhaiten sopivan prepaid-liittymän. Meidän avullamme pystyt tekemään vertailua todella helposti. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi kilpailutuslomake ja sen lähettämisen jälkeen saat tietää, millaisia tarjouksia operaattoreilta on saatavilla. Saat siis tietää eri operaattoreiden tarjoukset vain muutaman minuutin vaivannäöllä. Voit vertailla tarjouksia ja prepaid liittymien hintoja. Kun sitten olet löytänyt itsellesi sen kaikista sopivimman liittymän, voit tilata sen itsellesi. Prepaid-liittymän saa käyttöönsä hyvin nopealla aikataululla, joten jos tarvitset liittymän nopeasti esimerkiksi lapsellesi, käänny vain meidän puoleemme. Me osaamme auttaa, jotta sinä voisit säästää prepaid liittymässäsi. Prepaid liittymän ottaessasi sinun ei tarvitse suostua pitkiin sopimuksiin, jolloin et voi perua liittymää kuin vasta määräaikaisuuden päättyessä. Prepaid antaa sinulle vapaat kädet valita, kuinka paljon haluat liittymästä maksaa. Jos et tarvitse liittymää joinakin kuukausina, ei sinulle myöskään kerry laskua siitä. Prepaidin hankkimista niin sanotusti tavallisen liittymän tilalle kannattaa siis ehdottomasti harkita. Prepaid liittymässä on niin paljon hyviä puolia. Vertaile siis prepaid liittymiä meillä Abonnemangella ja pohdi, voisitko sinäkin ottaa prepaid-liittymän niin itsellesi kuin vaikka kaikille muillekin talouteesi kuuluville. Me autamme sinua löytämään oikeanlaisen liittymän!