Käyttöehdot

Käyttämällä sivustoa hyväksyt ehdot, ja sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Sivuston sisältö on suojattu, ja käyttäjien tulee toimia laillisesti. Sivusto voi sisältää kolmansien osapuolten linkkejä, joiden käyttö on omalla vastuulla. Vastuunrajoitus koskee sivuston käyttöä, ja käyttäjät sitoutuvat vahingonkorvaukseen. Käyttöehtoja voidaan muuttaa, ja niiden soveltamiseen käytetään Suomen lakia. Yhteydenotot pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Johdanto: Käyttämällä Abonnemange.fi -sivustoa (”Sivusto”) hyväksyt nämä käyttöehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä Sivustoa.

Kelpoisuus: Sinun on oltava vähintään 18-vuotias käyttääksesi Sivustoa. Käyttämällä Sivustoa vakuutat täyttäväsi tämän vaatimuksen.

Sivuston sisältö: Kaikki Sivuston sisältö, mukaan lukien teksti, kuvat, logot ja suunnittelu, on Abonnemange.fi:n omaisuutta ja sitä suojaa tekijänoikeus- ja muut immateriaalioikeudet. Sisällön kopioiminen, jäljentäminen tai levittäminen ilman Abonnemange.fi:n nimenomaista kirjallista lupaa on kielletty.

Käyttäjän toiminta: Sitoudut käyttämään Sivustoa vain laillisiin tarkoituksiin etkä ryhtyä toimiin, jotka voivat vahingoittaa tai häiritä Sivustoa, sen sisältöä tai sen käyttäjiä.

Kolmansien osapuolten linkit: Sivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivuille tai palveluihin. Abonnemange.fi ei ole vastuussa näiden sivustojen tai palvelujen sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä. Käyttämällä niitä teet sen omalla vastuullasi.

Vastuunrajoitus: Abonnemange.fi ja sen yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka johtuvat Sivuston tai sen sisällön käytöstä tai käyttämättömyydestä.

Vahingonkorvaus: Sitoudut korvaamaan ja pitämään Abonnemange.fi:n, sen yhteistyökumppanit ja niiden vastaavat johtajat, virkailijat ja työntekijät vahingottomina kaikista vaatimuksista, vahingoista tai kuluista, jotka johtuvat Sivuston käytöstäsi tai näiden käyttöehtojen rikkomisesta.

Käyttöehtojen muutokset: Abonnemange.fi pidättää oikeuden muuttaa tai päivittää näitä käyttöehtoja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Sivuston käytön jatkaminen muutettujen ehtojen voimaantulon jälkeen tarkoittaa niiden hyväksymistä.

Sovellettava laki: Näitä käyttöehtoja koskevat ja niihin sovelletaan Suomen lakia. Näistä ehdoista aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan yksinomaan Suomen tuomioistuimissa.

Yhteystiedot: Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita näihin käyttöehtoihin liittyen, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected].